What's Mine is Yours - Fun Dippers - Officiële Nederlandstalige RuneScape Fansite

Fun Dippers
Your RuneScape Source!
.NL
Ga naar de inhoud


What's Mine is Yours

Moeilijkheid:Beginner.
Lengte:Kort.
Eisen:- 5 Smithing
Benodigdheden:Geen.
Startpunt:Praat met Doric in zijn werkplaats ten Noorden van Falador.


1. Praat met Doric in zijn werkplaats ten Noorden van Falador, op de hoogte van de poort naar Taverly. Hij verteld dat zijn klanten niets meer bij hem bestellen en dat zijn zoon, Boric, net afgestudeert is, maar er niet in is geslaagt terug naar huis te komen. Je stelt voor om Doric's beste werk aan zijn laatste klant te laten zien, om zo zijn reputatie te verbeteren. Doric gaat akkoord en verteld dat hij hiervoor 2 High-quality Tin en 2 High-quality Copper ore nodig heeft. Je krijgt een Ore bag en een Mining sites map, want jij moet deze ores gaan halen.

2. Lees de Mining sites map. Deze zal een pijl op je map plaatsen naar de Mining sites. Elke keer als je een locatie hebt gehad, moet je hem opnieuw lezen voor de volgende locatie pijl.

  • Locatie 1: Dwarven Mines. Ga de Mines binnen en loop Zuidwaarts tot je Copper ores tegen komt. Mine de Copper, er zal een level 2 Living rock brawler verschijnen. Dood deze en pak de High-quality Copper ore.
  • Locatie 2: Zuid-Oost Varrock Mine. Mine hier een Tin ore. Er zal hier wederom een level 2 Living rock brawler. Dood deze en pak de High-quality Tin ore. Je krijgt ook een Wizard's diary wanneer je de ore oppakt.
  • Locatie 3: Zuid-West Varrock Mine. Mine hier Tin, er zal weer een level 2 Living rock brawler verschijnen. Dood deze en pak de High-quality Tin ore. Je zal ook een Broken Anvil Amulet vinden wanneer je de ore pakt.
  • Locatie 4: Rimmington Mine. Hier krijg je een Cutscene te zien waarin een vermomde Dwarf en een Dark Wizard (Elija) een booby-trap spell gebruiken op de Rocks. Ga de Mining plaats binnen en Mine wat Copper. Er zal weer een level 2 Living rock brawler verschijnen. Dood deze en pak wederom de High-quality Copper ore.

3. Ga terug naar Doric en geef hem de Ores, het Amulet en de Diary. Je verteld hem dat de Ores leefden. Doric zal de spullen bekijken en veaagt je een High-quality Bronze Dagger en een High-quality Bronze Sword te maken. Pak dus de Ores uit je Ore bag en maak er in Doric's werkplaats High-quality Bronze bars van. Ga naar het Anvil in het Oosten van de werkplaats en maak de Dagger en het Sword.

4. Praat met Doric. Hij zal zeggen dat je de wapens naar Aksel moet brengen in de Artisan workshop in Falador en als hij ze klaar heeft moet je de Wapens laten zien aan Cerlyn, de squire van Sir Amik.

5. Ga dus naar de Artisan's Workshop en praat met Aksel. Hij zal jou ook om een gunst vragen - je moet Sten vragen hoe het gaat met het aanleggen van het spoor onder de Artisan's Workshop.

6. Ga achterin de workshop (Oost kant van de workshop) de trap af. Praat met Sten. Sten zegt dat de Caves wekelijks instorten en dat daarom het proces erg langzaam verloopt. Hij zou wel wat hulp kunnen gebruiken.

7. Ga terug naar Aksel en vertel van de instortingen en de vraag om hulp. Aksel geeft je de wapens.  Breng deze nu naar Cerlyn.

8. Ga naar het White Knights' Castle en ga de kamer in het Westen binnen. Hier staat Cerlyn, praat met hem. Wanneer je zegt dat je de neiuwe wapens van Doric komt laten zien, verteld hij dat er al iemand van Doric bij Sir Amik is. Cerlyn wordt bezorgt en steld voor de besprekig te storen. Je krijgt nu een Cutscene te zien, waarin de vermomde dwarf zich zal onthullen en verteld Boric te zijn, de zoon van Doric.

9. Je krijgt nu nog een Cutscene te zien, waarin Boric wordt geconfronteerd met zijn vader. Boric zal aan Doric vertellen dat hij dacht dat hij een Teleurstelling was voor Doric. Er zal een meter verschijnen waarin je kan zien hoe erg het Familie conflict is. Het is aan jou om het conflict op te lossen.

De volgende antwoorden zijn de goede antwoorden voor het oplossen van het Conflict:
  • Boric, tell Doric about your graduation.
  • Boric, tell Doric what you thought of your education.
  • Doric, tell Boric what you want Boric's future to be.
  • Boric, tell Doric why you wanted to stay here.
  • Doric, tell Boric what you thought when Boric was born.
  • Boric, tell Doric what you thought when Doric sent you away.

10. Boric en Doric zullen elkaar vergeven voor wat er in het verleden is gebeurt. Praat nu met Doric, hij zal je bedanken voor al je hulp. Ze zullen je vragen een zakenpartner te worden. Accepteer dit en vraag wat je hiervoor moet doen. het zijn drie simpele taken. Je moet de kelder vrij maken van Rocks, je moet twee Ornamental armours maken en een Shop sign. Doric geeft je de bars hiervoor.

11. Ga de trap af en mine de Rocks weg die daar te vinden zijn. Je vind hier nog meer Anvils en een tweede Furnace. Maak op de Anvils die in de kelder te vinden zijn de Shop sign, Ornamental Platebody en Ornamental Chainbody.

12. Praat met Doric, je krijgt nu een Cutscene te zien waarin de Werkplaats officiëel wordt geopent.

Gefeliciteerd! Quest Voltooid!


Reward:
- 1 Quest Point;

- 1.000 XP in Mining;
- 400 XP in Smithing;
- 180 Coins;
- Gofannon amulet (geeft een beperkte hoeveelheid dubbele Mining en Smithing XP);

- 2 Gratis keys voor Treasure Hunter.


Als je member bent heb je de mogelijkheid om extra taken na de Quest te doen. Deze taken zullen je Griffolic Amulet vullen met Bonus XP.


© 2021 - Uruk Hai Gaming
RuneScape is © 1999-2021 JaGeX Ltd.
Terug naar de inhoud