The Knight's Sword - Fun Dippers - Officiële Nederlandstalige RuneScape Fansite

Fun Dippers
Your RuneScape Source!
.NL
Ga naar de inhoud


The Knight's Sword

Moeilijkheid:Gemiddeld.
Lengte:Gemiddeld.
Eisen:- 10 Mining
Benodigdheden:- 2 Iron Bars;
- 1 Pickaxe;
- 1 Redberry Pie.
Startpunt:Praat met Sir Vyvin's squire in de White Knight's Castle in Falador.


1. Praat met Sir Vyvin's squire op de binnenplaats van de White Knights' Castle. Vraag hem naar het ongeluk, hij zal vertellen dat hij zijn zwaard kwijt is geraakt. Jij bied aan hem te helpen, maar het is een zwaard die al eeuwen lang door wordt gegeven in de familie. Het zwaard werd gemaakt door de Imcando Dwarves en hij weet niet eens of die nog bestaan. Hij steld voor om naar Reldo te gaan, in de bibliotheek in Varrock Castle.

2. Praat met Reldo in de bibliotheek van Varrock, West van de keuken in Varrock Castle. Hij zal je de locatie geven van de laatste Imcando Dwarf in heel Gielinor.

3. Ga naar Thurgo. Thurgo is een Imcando Dwarf die woont in een huisje met Anvil ten Zuid-Westen van Port Sarim, Noord van Mudskipper point. Probeer met hem te praten en je zal een berichtje krijgen dat hij niet geïnteresseerd is in praten. Geef hem je Redberry pie en praat met hem over het zwaard. Hij zegt dat hij een foto van het zwaard nodig heeft, zodat hij weet hoe het zwaard eruit ziet.

4. Ga terug naar Sir Vyvin's squire in de White Knights' Castle en praat hem hem. Vraag hem naar een foto van het zwaard hij zal je vertellen waar deze ligt.

6. Ga het kasteel binnen door de Oostelijke deur en ga ook door de volgende twee Oostelijke deuren. Ga de ladder op en loop naar de kamer in het Westen. Ga hier de trap op en loop Sir Vyvin's slaapkamer binnen. Je ziet hier aan de Noordelijke kant een cupboard. Doorzoek deze en je zult de foto vinden. Zorg wel dat Sir Vyvin buiten de kamer staat, anders zul je niet erin kunnen kijken.

7. Ga weer naar Thurgo, de Imcando Dwarf en geef hem de foto. Hij zegt dat hij Blurite Ore nodig heeft om het zwaard te maken.

8. Ga door het luik op de heuvel naast het huisje van Thurgo. Ga dieper de grot in tot je bij een besneeuwde kamer komt. Aan de randen van de besneeuwde kamer vindt je Blurite ores. Mine er een en keer terug naar Thurgo.

9. Als Thurgo je het zwaard heeft gegeven keer je terug naar Sir Vyvin's Squire. Hij zal je als dank een beloning geven.


Gefeliciteerd! Quest Voltooid!


Reward:
- 1 Quest Point;

- 12.725 XP in Smithing.

- 2 Gratis keys voor Treasure Hunter.
© 2021 - Uruk Hai Gaming
RuneScape is © 1999-2021 JaGeX Ltd.
Terug naar de inhoud