Stolen Hearts - Fun Dippers - Officiële Nederlandstalige RuneScape Fansite

Fun Dippers
Your RuneScape Source!
.NL
Ga naar de inhoud


Stolen Hearts

Moeilijkheid:Beginner.
Lengte:Kort.
Eisen:Geen.
Benodigdheden:Geen.
Startpunt:Praat met Ozan, die zich verschuilt tussen de huisjes in Draynor Village.


1. Ozan heeft je hulp nodig bij het in contact komen met Khnum, een oude vriend van hem. Hij maakt zich zorgen, en heeft jou hulp erbij nodig om uit te zoeken hoe het met hem gaat. Gaat het huisje ten Westen van je binnen en klop op de luik.

2. Iemand antwoord, zeg "Let me in or I'll poke your eyes out!". Hij zal je binnen laten.

3. Praat met Khnum, aan de Oostelijke kant van de kamer. Geef antwoord op zijn vragen. Het maakt niet uit welke antwoorden je geeft, alles is goed. Het heeft alleen invloed op welke title je krijgt, maar die kan je later veranderen. Je kan Khnum nu vragen stellen over de bende en over Ozan. Khnum is de leider van de bende.

4. Vraag Khnum naar beschikbare baantjes. Hij verteld je over een ontvoering waar ze mee bezig ziijn. Eerst moet je wat goederen voor hem leveren die nodig zijn voor de ontvoering, en als laatste test, moet je het hoofdkwartier van de bende zien te vinden. Ga weer naar buiten en praat met Ozan.

5. Vraag naar het Hoofdkwartier van de bende. Ozan stelt voor dat je Khnum er naartoe volgt.

6. Volg Khnum als hij naar het hoofdkwartier gaat, maar zorg dat hij je niet ziet. Let goed op wat ozan zegt, want als je te dicht bij Khnum komt, zal Ozan dat vertellen. Khnum zal ook stoppen, dan moet jij ook wachten. Als je niet wacht, zal hij je zien. Als Khnum je ziet, moet je opnieuw beginnen.

7. Je zult uiteindelijk uitkomen bij de oude gevangenis van Draynor. Confronteer Khnum daar samen met Ozan. Op een gegeven moment zul je worden onderbroken door Leela. Zij verraadt dat ze Prince Ali willen ontvoeren, maar Khnum zal zwijgen. Het is aan jou om te onderhandelen voor meer informatie.

8. Selecteer de laatste optie: "I'll lock you up and throw away they key!". Gevolgt door: "We'll find them easily enough ourselves.". En tot slot: "What will you take pride in while you're locked up?". Het gesprek zal naar Khnum's enige zwakte lijden: eten.

9. Khnum zal alles vertellen wat hij weet, omdat hij niet zonder eten kan. Hij verteld dat ze maar zijn ingehuurd door een misterieuze vrouw genaamd: "Lady Keli". Hij zal je naar het punt lijden naar het punt waar de deal plaats zal vinden. Deze plaats is direct ten Zuiden van het Hoofdkwartier, ten Oosten van de brug naar de Wizards' Tower.

10. Je zult Lady Keli en haar handlangers opwachten. Leela blijft achter om Khnum aan te pakken. Praat met Lady Keli en haar handlangers. Leela zal je halverwege bij springen. Wanneer Mercenary Joe en de andere handlangers weigeren te vechten voor ze betaald krijgen, betovert Lady Keli ze, zodat ze gedwongen zijn om te vechten en te doden. Aan jou de taak om hen te doden.

11. Pak de Ransom Note die een van de handlangers achter laat. Leela zal je vragen de brief naar haar vader - Osman - te brengen. Ze zal je een wachtwoord geven, zodat Osman weet dat Leela je heeft gestuurd. Schrijf dit op een papiertje of typ het hieronder, zodat je het niet vergeet, want het is voor iedereen anders.


12. Als je er klaar voor bent druk je: "yes." en Ozan zal je volgen. Ga naar Al-Kharid, teleporteren is geen probleem, Ozan zal je op welke manier dan ook gewoon blijven volgen. Ga de trap op naar het palijs en vertel de bewaker het verhaal. De bewaker zal het verhaal totale onzin vinden en laat je er niet door.

13. Praat met Ozan. Hij zegt dat hij een plan heeft, om in het palijs in te breken. Neem de route als volgt:

 • Ga naar de Crafting winkel in het Noord-Oosten van de stad;
 • Ga de trap op;
 • Ga de ladder op naar het dak;
 • Ga via de plank aan de Zuidelijke kant;
 • Glijd via het zonnescherm;
 • Ga via de deur het huisje binnen en verlaat deze weer via de andere kant;
 • Klim over de waslijn;
 • Klim de ladder op;
 • Ga naar het westen, dan de bocht om en over de houten loopplanken;
 • Steek via de planken over;
 • Klim de ladder op naar het dak;
 • Spring er vanaf langs het volgende gebouw;
 • Klim langs het kleed naar beneden;
 • Slinger langs het houten frame naar het westen;
 • Spring naar beneden;
 • Spring via het zonnescherm aan de Zuidkant;
 • Klim tegen de muur op en laat Ozan zijn taak doen.

14. Ozan zal met zijn boog een touw naar de overkant schieten. Steek via het touw over. Klim hier tegen de muur op om op het dak te komen. Ozan verteld je te wachten. Je luisterd naar een gesprek tussen Osman, Hassan, Emir Shah en de gezaghebber van de menaphos, Jabari.

15. Ozan stelt voor dat je de Diamant, bekent als de Kharid-ib steelt. Klim langs de muur en ga naar het Zuid-Oosten, waar een dakraam open staat. Betreed via daar het kasteel. Nadat je met Ozan hebt gesproken, kan je een van de kisten openen met de geschiedenis van de Kharid-ib. Lees de scroll.

16. Inspecteer de "Het scales". Je krijgt een puzzle te zien. Je moet uitzoeken welke van de 9 gewichten het zwaarst is, door maar twee keer te wegen. De scroll die je hebt gelezen, is het antwoord op de puzzle.

17. Plaats zes gewichten van de negen op de schalen en druk dan op de groene knop in het midden. Als de weegschaal zegt dat allebij de kanten een verschillend gewicht hebben, dan staat het zwaarste gewicht aan de kant die zwaarder is. Zegt de weegschaal dat allebij de kanten even zwaar zijn, dan staat het zwaarste gewicht bij de gewichten die je niet op de schalen hebt gezet.

18. Haal de gewichten van de schalen af. Weeg twee van de drie gewichten waar de zwaardere tussen moet zitten. als het gewicht gelijk is, is de derde de zwaarste. Is een van de twee op de schalen zwaarder, dan is dat ze kharid-ib. Sleep de zwaarste naar het inventory icoontje, links van het weeg menu. Het menu zal sluiten. Sleep de kharid-ib naar zijn display.

19. Als je het juiste gewicht, de Kharid-ib, op het display hebt gezet, zal Osman alle deuren afsluiten. Osman zal je confronteren. Als je de kans krijgt, moet je het wachtwoord tegen Osman zeggen. Hij zal je nu de Emir laten zien.

20. Er zal een gesprek plaatsvinden tussen jou en de Emir. De Emir zal weigeren je de diamond mee te geven. Kies een van de opties, het maakt niet uit welke. De Emir zal weigeren de Kharid-ib te gebruiken als losgeld, zelfs als het nodig is om zijn eigen zoon te redden. Hij zegt tegen Osman dat hij het nooit mag toestaan dat de Kharid-ib Al-Kharid verlaat. De Emir krijgt een hartaanval en sterft.

21. Osman zegt dat het niet jou fout is datde Emir een hartaanval kreeg, want hij was al lange tijd ziek. Osman trekt alle veroordelingen tegen Ozan in en geeft hem weer toestemming om in Al-Kharid te komen.

Gefeliciteerd! Quest voltooid!


Reward:
- 3 Quest Points;

- 250 XP in Constitution;
- 250 XP in een combat skill naar keuze;
- 250 XP in Agility;
- 250 XP in Thieving;
- 4 Nieuwe Titels;
- 2.500 Coins;

- 2 Gratis keys voor Treasure Hunter.
© 2021 - Uruk Hai Gaming
RuneScape is © 1999-2021 JaGeX Ltd.
Terug naar de inhoud