Pirate's Treasure - Fun Dippers - Officiële Nederlandstalige RuneScape Fansite

Fun Dippers
Your RuneScape Source!
.NL
Ga naar de inhoud


Pirate's Treasure

Moeilijkheid:Beginner.
Lengte:Kort.
Eisen:Geen.
Benodigdheden:- Coins;
- Spade.
Startpunt:Praat met Redbeard Frank in Port Sarim.


1. Praat met Redbeard Frank in Port Sarim. Hij verteld je over zijn oude Kapitein, One-Eyed Hector, en hoe hij in het geheim ergens een schat heeft begraven. Natuurlijk weet Frank waar je moet beginnen met kijken voor hints waar de schat begraven is. Hij wilt dit alleen niet zomaar vertellen, daarvoor moet je hem eerst Rum geven. Ga ermee akkoord.

2. Ga met de boot naar Karamja en koop een fles Karamja Rum van Zambo, in de bar. Als je het hebt gekocht, moet je met Luthas praten. Luthas is in het kleine huisje bij de bananen plantage.

3. Vraag Luthas om een baan. Hij zal je vragen om een krat te vullen met tien bananen. Ga naar de plantage en pluk tien bananen, stop deze in de kist. Tot slot stop je ook de rum in de kist. Als je dit gedaan hebt praat je weer met Luthas voor je beloning.

4. Met de coins die je van Luthas hebt gekregen kan je weer terug naar Port Sarim reizen. Natuurlijk mag je ook teleporteren als je dat liever doet. In Port Sarim ga je naar de Fishing Store en pak je de White Apron.

5. Doe de White Apron aan en ga naar Wydin's Food Store. Probeer zijn magazijn binnen te gaan. Wydin zal je zeggen dat dat alleen voor werknemers is, vraag hem om een baan. Hij neemt je aan, je mag nu het magazijn binnen.

6. Zoek in de krat tot je de gesmokkelde Karamja Rum hebt gevonden. Breng de Rum naar Frank. Hij zal je een sleutel geven van een kist in de bar van Varrock, de Blue Moon Inn. Deze bar is bij de Zuidelijke ingang van Varrock. De snelste manier naar hier is de Varrock Lodestone. Ga de trap op. Een van de kamers heeft een kist, die kan je met de sleutel openen. Je zult een kaart vinden.

5. "Visit the city of the White Knights. In the park, Saradomin points to the X which marks the spot." staat er op de kaart. Ga dus naar Falador, neem een Spade mee. In het park moet je op het kruis gaan staan bij de Statue of Saradomin. Als je graaft komt er een Gardener, hij valt je aan. Dood hem of ren weg. Graaf nog eens op dezelfde plaats voor je beloning.


Gefeliciteerd! Quest Voltooid!


Reward:
- 2 Quest Points;

- 450 Coins;
- Emerald;
- Gold Ring;
- Een "Pay-fare" optie om met een enkele klik naar Karamja te varen;

- 2 Gratis keys voor Treasure Hunter.
© 2021 - Uruk Hai Gaming
RuneScape is © 1999-2021 JaGeX Ltd.
Terug naar de inhoud