Let Them Eat Pie - Fun Dippers - Officiële Nederlandstalige RuneScape Fansite

Fun Dippers
Your RuneScape Source!
.NL
Ga naar de inhoud


Let Them Eat Pie

Moeilijkheid:Beginner.
Lengte:Kort.
Eisen:Geen.
Benodigdheden:- Empty Pot;
- Raw Potato;
- Raw Crayfish;
- Wheat;
- Fishing Bait.
Startpunt:Praat met Nails Newton, West van Pick and Lute Tavern in Taverley.


1. Praat met Nails Newton ten westen van de Bar in Taverley. Hij verteld dat er een gierige handelaar met de naam Rolo the Stout in de buurt is. Hij zou al het eten opkopen en dit voor een hoge prijs doorverkopen aan vluchtelingen. Nails Newton heeft een de officiële verklaring van Rolo the Stout nodig heeft om al het eten in de opslag gratis vrij te geven. Echter is deze verklaring in een kist gestopt, die Rolo the Stout nooit uit het oog verliest. Nails Newton wilt dat jij een taart maakt die Rolo the Stout zo ziek maakt, dat hij niet op de kist kan letten.

2. Ga naar het Zuid-Oosten en steek de brug over. Aan de andere kant ligt een dode Troll met Fishing bait om zich heen. Als je dus nog geen Fishing bait hebt, is dit je kans om het gratis te pakken. Zuid van de dode Troll is een Wheat field. Pak hier Wheat als je dit ook nog niet hebt.

3. Ga terug over de brug en ga de windmolen in het noorden binnen. Ga de twee ladders op en stop de Wheat en Fishing bait in de Hopper. Haal de hendels over en ga de trappen weer af naar de begane grond. Stop hier de Maggoty flour in je Empty pot. Praat met Nails Newton voor je volgende opdracht.

4. Ga naar het Noord-Oosten van Nails Newton, hier vind je een vijver. Vang hier een Raw crayfish. Als je geen Crayfish cage hebt kan je die hier bij Nicholas Angle gratis halen. Als je er een hebt gevangen, moet je naar het Flax field gaan, ten westen van de vijver. Je krijgt nu een Cutscene te zien, waarin je de Raw crayfish begraaft en hem dan weer pakt. Je hebt nu een Manky crayfish. Breng deze naar Nails Newton voor je volgende opdracht.

5. Ga naar het noorden, naar de Farming Patch en trade met Head Farmer Jones. Claim een Raw potatoe en neem deze mee naar het besneeuwde gebied in het Westen. Gebruik de Raw potatoe op een konijnen holletje, je hebt nu een Stinking Potato. Keer terug naar Nails Newton voor de volgende opdracht.

6. Use de Stinking potatoe en Manky crayfish op de Maggoty pie shell om een Terrible pie (uncooked) te krijgen. Use deze op de oven in de bar ten westen van Nails Newton om hem te bakken. Praat met Nails voor de volgende opdracht.

7. Nails Newton vindt dat de taart stinkt en wilt dat je de stank een beetje verbergt. Hier heb je Expensive Spices voor nodig. Deze kan je stelen van Foppish Pierre, ten Westen van de windmolen.

8. Als je de expensive spices op de pie hebt gedaan, heb je een Mouth-watering pie. Die moet je nu aan Rolo the Stout geven.

9. Ga de bar ten Oosten van Nails Newton weer binnen en ga de trap op. Hier zit Rolo the Stout. Praat met hem en wanneer hij vraagt hoe je pie heet, geef je deze een naam. Rolo zal de pie eten en ziek worden. Praat weer met Nails Newton.

10. Nails Newton verteld je dat je de kist moet openen en de verklaring aan hem moet geven. Ga dus weer terug omhoog, breek de kist los en breng de verklaring naar Nails Newton. Je krijgt nu een Forged letter.

11. Breng de Forged letter naar Foppish Pierre, de man van wie je eerder de Expensive spices hebt gestolen. Hij zal direct al het eten uit de opslag gratis vrijgeven. Praat met Nails Newton om de Quest te voltooien.


Gefeliciteerd! Quest voltooid!


Reward:
- 1 Quest Point;

- 100 XP in Cooking;
- 150 XP in Thieving;
- Spice Pouch (+10 Lifepoints voor alle food wanneer je deze mee hebt);

- 2 Gratis keys voor Treasure Hunter.
© 2021 - Uruk Hai Gaming
RuneScape is © 1999-2021 JaGeX Ltd.
Terug naar de inhoud