Gunnar's Ground - Fun Dippers - Officiële Nederlandstalige RuneScape Fansite

Fun Dippers
Your RuneScape Source!
.NL
Ga naar de inhoud


Gunnar's Ground

Moeilijkheid:Beginner.
Lengte:Kort.
Eisen:- 5 Crafting.
Benodigdheden:Geen.
Startpunt:Praat met de kok in Lumbridge Castle (Cook).


1. Praat met Dororan de Dwarf bij de brug, ten Westen van Barbarian Village. Hij verteld je dat hij verliefd is op een vrouwelijke Barbarian, maar dat hij niets heeft waar Barbarians waarde aan hechten. Daarom vraagt hij je of jij de Smid, Jeffery, in Edgeville wilt bezoeken, om een liefdesgedicht voor een ring van puur goud te ruilen. Ga ermee akkoort hem te helpen.

2. Ga naar het huisje met de Furnace ten Oosten van de bank in Edgeville en praat met Jeffrey. Hij zal je de Gouden ring geven in ruil voor het liefdesgedicht.

3. Ga terug naar Dororan en laat hem de ring zien. Hij zegt dat je een tekst erin moet graveren met een Chisel. Gebruik dus een Chisel op de ring om er een "Dororan's engraved ring" van te maken. Laat deze aan Dororan zien, hij wilt dat je de ring naar Gudrun brengt.

4. Ga naar Gudrun, zij loopt rond in Barbarian Village. Praat met haar als je haar hebt gevonden. Ze zal je vertellen dat de het geweldig zou vinden om er met een vreemdeling vandoor te gaan, maar de hoofdman van de Barbarians, Chieftain Gunthor, zou dat nooit goed gaan vinden. Bied jezelf aan om met de hoofdman te praten.

5. Ga de kroeg binnen in het Noorden van Barbarian Village en praat met Chieftain Gunthor. Hij verteld je dat hij er niet blij mee is.

6. Ga terug naar Gudrun en vertel haar wat haar vader, de hoofdman, heeft gezegt.

7. Ga naar Dororan en vertel hem ook de situatie. Hij zal een gedicht schrijven voor de hoofdman, maar daar heeft hij jou bij nodig, anders weet hij niet welke woorden hij moet gebruiken. De volgende woorden zijn goed en staan al in de goede volgorde:

  • Stray;
  • Thread;
  • Swept to war.

8. Neem het voltooide gedicht, Gunnar's Ground, mee naar Gudrun. Gudrun zal het gedicht voordragen aan haar vader, de hoofdman. Hij vindt het gedicht zo mooi, dat hij het huisje in het Oosten van Barbarian Village aan Dororan geeft en benoemd hem tot de schrijver/dichter van het dorp.

9. Breng het goede nieuws naar Dororan, hij zal je je beloning geven.


Gefeliciteerd! Quest Voltooid!


Reward:
- 5 Quest Points;

- 300 XP in Crafting;
- Antique lamp;
- Swanky Boots;
- De mogelijkheid om bonus sierraden te graveren voor maximaal 32K XP in Crafting;

- 2 Gratis keys voor Treasure Hunter.


Sierraden Graveren
aNa het voltooien van de quest, kan je opnieuw met Dororan praten, om tot max 32.000 Crafting XP te krijgen door te sierraden graveren.

  • Op level 42 Crafting, kan een Ruby bracelet gegraveerd worden voor 2.000 Crafting XP.
  • Op level 72 Crafting, kan een Dragonstone necklace gegraveerd worden voor 10.000 Crafting XP.
  • Op level 90 Crafting, kan een Onyx amulet gegraveert worden voor 20.000 Crafting XP.

© 2021 - Uruk Hai Gaming
RuneScape is © 1999-2021 JaGeX Ltd.
Terug naar de inhoud