Ernest the Chicken - Fun Dippers - Officiële Nederlandstalige RuneScape Fansite

Fun Dippers
Your RuneScape Source!
.NL
Ga naar de inhoud


Ernest the Chicken

Moeilijkheid:Beginner.
Lengte:Gemiddeld.
Eisen:Geen.
Benodigdheden:- Spade.
Startpunt:Praat met Veronica bij de Poort naar Draynor Manor.


1. Praat met Veronica bij het hek van Draynor Manor. Ze verteld dat haar verloofde, Ernest, naar Draynor Manor ging, maar hij is nog niet terug gekomen. Je zegt dat je haar zult helpen om hem te vinden.

2. Ga Draynor Manor binnen en ga de trap op. Hier vind je een ladder, ga ook deze op en ga door de deur. Je bent nu in een kamer met een Professor, Oddenstein. Praat met de Professor over Ernest. De Professor verteld dat Ernest mee heeft geholpen aan een experiment en dat hij nu een kip is. Als je vraagt om Ernest weer terug te veranderen, zegt hij dat hij daarvoor drie dingen nodig heeft. Deze spullen moet jij gaan halen:

  • Oil Can;
  • Rubber Tube;
  • Pressure Gauge.

3. De Oild Can:
Om de Oil Can te vinden, moet je naar de kelder van Draynor Manor. De trap naar de kelder, vind je achter een geheime deur. Ga de trappen af tot je weer op de begane grodn bent. Ga naar de kamer in het westen en trek aan de Kandelaar in het Zuid-Westen van de kamer om de geheime deur achter de boekenkasten te openen. Als je deze open hebt ga je de Ladder af.

4. Je bent nu in een kamer met allemaal cel deuren en hendels. Haal de hendels over volgens de kaart met beschrijving hieronder:


1. Trek aan hendel 1 en 2;12. Open de Oostelijke deur;
2. Open de Noord-Oostelijke deur;13. Trek aan hendel 3;
3. Trek aan hendel 4;
14. Open de Noord-Westelijke deur;
4. Open de Zuid-Westelijke deur;15. Open de Westelijke deur;
5. Open de Zuidelijke deur;16. Trek aan hendel 5;
6. Trek aan hendel 1 en 2;17. Open de Oostelijke deur;
7. Open de Noord-Westelijke deur;18. Open de Zuidelijke deur;
8. Open de Westelijke deur;19. Open de Zuidelijke deur;
9. Open de Noordelijke deur;20. Open de Westelijke deur;
10. Trek aan hendel 6 en 5;21. Pak de Oil Can.
11. Open de Oostelijke deur;


5. Rubber Tube:
Ga terug naar de Begane Grond van Draynor Manor. In de Zuid-Oostelijke kamer ligt een Spade. Pak de Spade en ga door de achterdeur van Draynor Manor naar buiten. Loop helemaal om Draynor Manor heen naar de Westelijke kant. Graaf hier in de hoop compost, je zult een sleutel vinden.

6. Ga met je sleutel weer Draynor Manor binnen. De sleutel heb je nodig om het kamertje met de Skelleton binnen te komen. Ga de kamer binnen, pak de Rubber Tube en ga weer uit de kamer.

7. Pressure Gauge:
Ga op de gang de trap op en pak het Fish Food in de kamer Zuid van je. Ga de trap weer af en loop naar de keuekn van Draynor Manor. Hier vind je een Poison, use deze Poison op de Fish Food. Je hebt nu Poisoned Fish Food.

8. Ga weer door de achterdeur van Draynor Manor naar buiten en loop naar de fontijn ten Zuid-Westen van Draynor Manor. Als je een berichtje krijgt dat de vissen zijn gedood, zoek je in de fontijn. Je zult een Pressure Gauge vinden.

9. Ga met de drie dingen die je hebt gevonden terug naar Professor Oddenstein. Hij bedankt je voor de spullen en verandert Ernest terug in een mens. Ernest zal je bedanken en je je verdiende beloning geven.


Gefeliciteerd! Quest voltooid!


Reward:
- 1 Quest Point;

- 300 XP in Cooking;
- 500 Coins;
- 20 Sardines;
- Toestemming om het Fornuis in de keuken van Lumbridge Castle te gebruiken;

- 2 Gratis keys voor Treasure Hunter.
© 2021 - Uruk Hai Gaming
RuneScape is © 1999-2021 JaGeX Ltd.
Terug naar de inhoud