Druidic Ritual - Fun Dippers - Officiële Nederlandstalige RuneScape Fansite

Fun Dippers
Your RuneScape Source!
.NL
Ga naar de inhoud


Druidic Ritual

Moeilijkheid:Beginner.
Lengte:Gemiddeld.
Eisen:Geen.
Benodigdheden:- Fishing Rod;
- 1 Coins.
Startpunt:Praat met Kaqemeex bij het Guthix Altar Noord van Taverley.


1. Praat met Kaqemeex naast de Guthix Altar ten Zuiden van de Heroes' Guild in Burthorpe/Taverley. Hij zal je vertellen dat de Druids zich moeten beroepen op de Krachten van Guthix om de Trollen te verslaan die Burthorpe en Taverley binnen vallen. Bied hem je hiulp aan en hij zal je vertellen dat je met Sanfew moet praten.

2. Volg de weg naar het Zuid-Oosten tot je bij de Dierenwinkel van Taverley komt. West van de Dierenwinkel vindt je Sanfew in zijn huisje. Vraag naar het Ointment of Imbalance. Hij zal je vertellen dat hij daarvoor bepaalde ingrediënten nodig heeft, die jij moet gaan halen. Hij wilt dat je de volgende spullen haalt en geeft je een vial:

  • Vial of Untained Living Water;
  • Wandering Wyrmwood;
  • Stone Scales.

3. Ga naar het "Eiland" ten Zuiden van Sanfew. Hier is een grot, die je in moet. Achtrin de grond vindt je een subterranean spring, daar vul je je vial met Living Water.

4. Loop weer terug richting het Noorden en dan naar het Westen. Ga voordat je bij het bruggetje komt naar het Zuiden en gebruik een coin en een fishing rod op de sparkling fishing spot ten Oosten van het graan veld.

5. Loop naar het Zuiden tot je bij lopende plantjes komt. Als je er eentje ziet bewegen klik je er zo snel mogelijk op om een Wandering Wyrmwood te krijgen.

6. Als je alle ingrediënten hebt, ga je terug naar Sanfew. Sanfew zal nu de Ointment of Imbalance voor je maken.

7. Geef de Ointment of Imbalance aan Kaqemeex. Je krijgt nu een Cutscene te zien waarin het ritueel wordt uitgevoerd. Hierna zal Kaqemeex je je beloning overhandigen.


Gefeliciteerd! Quest Voltooid!


Reward:
- 4 Quest Points;

- 250 XP in Herblore;
- 15 Grimy Guam (noted);
- 15 Eye of newt (noted);

- 2 Gratis keys voor Treasure Hunter.
© 2021 - Uruk Hai Gaming
RuneScape is © 1999-2021 JaGeX Ltd.
Terug naar de inhoud