Diamonds in the Rough - Fun Dippers - Officiële Nederlandstalige RuneScape Fansite

Fun Dippers
Your RuneScape Source!
.NL
Ga naar de inhoud


Diamonds in the Rough

Moeilijkheid:Makkelijk.
Lengte:Kort.
Eisen:Quests:
- Stolen Hearts.
Benodigdheden:Niets.
Startpunt:Praat met Osman in Al-Kharid Palace.


1. Praat met Osman in het Palijs van Al-Kharid over de Ransom Note die je tijdens Stolen Hearts hebt gekregen.

2. Ga naar de voorkant van het Palijs, daar staat Ozan. Praat met hem en spreek met hem af bij de plaats waar je de Diamond wilde stelen in Stolen Hearts.

3. Osman verteld dat de Diamond in het palijs nep is. Je moet Prince Ali bevrijden.

4. Inspecteer de "Het scales" en pak de "Heavy Weight". Klim naar het dak met het touw, klim bij de muur in het Westen naar beneden, glijd met het touw naar de overkant en spring van het dak af aan de Zuidelijke kant.

5. Ga naar de Shantay Pass en praat met de Shantay. Hij geeft je waterskins en toegang tot de woestijn.

6. Als je de woestijn in gaat, zal Ozan tegen je beginnen te praten. Als je er klaar voor bent kies je de laatste optie en Ozan zal de "Heavy Weight" los breken. De echte Diamond zit hier in. Krijg je geen optie, praat dan opnieuw.

7. Er zal een "sundial (Het)" tevoorschijn komen. Klik erop en zorg dat de wijzer naar het hoofd wijst. Dit doe je door op het tekentje te drukken die naast het hoofd staat op de rand van de wijzer.

8. Er zal een lichtstraat tevoorschijn komen. Volg deze straal naar de volgende wijzer. De "Sundial of Apmeken".

9. Versla de Bandits bij de tweede wijzer en raap de onderdelen van de wijzer op. Gebruik de delen op de Sundial en kijk dan op de wijzer. Gebruik de zelfde methode als bij de eerste wijzer om  deze naar het Apen hoofd te laten wijzen.

10. Volg weer het licht naar de derde Sundial. Deze is begraven. Onderzoek de Sundial en je zult wegzakken een grot in. Je zult de Diamond verliezen, want die wordt door een Kalphite gestolen. Deze moet je nu eerst terug gaan halen.

11. Ozan ontdekt dat hij op het onderdeel is gevallen van de Sundial. Repareer de Sundial en zorg, net als bij de twee vorige Sundials, dat de wijzer naar het krokodillen hoofd wijst. Volg de lichtstraal.

12. Volg de gang en ga aan het eind van de gang de tunnel in. Je bent nu in de Kalphite Nursery. Je moet de Dung Kalphites los "slicen" om je diamond terug te vinden. Als je geen Slash wapen mee hebt, kun je de Bronze Scimitar pakken die bij de ingang ligt.

13. Na een aantal open gesliced te hebben, zal Ozan je erop wijzen dat je je moet focussen op de Dung Kalphites die glinsteren. Je zult eerst een paar andere Gems krijgen, maar daarna vindt je de Diamond van de Quest terug.

14. Ga, wanneer je de Diamond van de quest hebt gevonden, de rope omhoog, die Leela naar beneden heeft gegooit. Praat boven met Leela en Zorg dan dat de wijzer van de Sundial naar de scarab wijst. Volg wederom de lichtstraal.

15. Je zult Lady Keli ontmoeten. Het maakt niet uit wat je zegt, je zult uiteindelijk de Diamond aan haar geven. Ze zal dan onthullen dat ze de Goddess Amascut is.

16. Keli zal een zandstorm laten komen. Je moet haar twee guards verslaan, Apep en Heru. Als je ze hebt verslagen kan je met Prince Ali praten. Ozan zal weg gaan en Leela en jij zullen terug gaan naar Osman.

17. Je krijgt nu je reward.Gefeliciteerd! Quest voltooid!
Reward:
- 1 Quest Point;

- 250 XP in Agility;
- 250 XP in Constitution;
- 250 XP in Thieving;

- Toegang tot de Kalphite Nursery;
- Aten;
- Araeus;

- 2 Gratis keys voor Treasure Hunter.
© 2021 - Uruk Hai Gaming
RuneScape is © 1999-2021 JaGeX Ltd.
Terug naar de inhoud