Death Plateau - Fun Dippers - Officiële Nederlandstalige RuneScape Fansite

Fun Dippers
Your RuneScape Source!
.NL
Ga naar de inhoud


Death Plateau

Moeilijkheid:Beginner.
Lengte:Gemiddeld.
Eisen:Je moet een Troll van level 5 kunnen verslaan.
Benodigdheden:- Voedsel;
- Wapens;
- Armour.
Startpunt:Praat met Denulth in het Imperial Guards trainings kamp.

Deze guide is ook beschikbaar als video. Onder de video vindt je de geschreven guide.1. Praat met Commander Delnuth in het Imperial Guard Camp. Hij vraagt of je wilt helpen een andere weg naar de Death Plateau te vinden en om met Sabbot, een oude dwarf te praten. Accepteer de Quest.

2. Ga in het Noord-Westen achter Troll Invasion langs en ga daar de Grot in bij het Rode uitroep tekentje op de mini map.

3. Praat met Sabbot en vraag of hij je wilt helpen. Hij wilt je niet helpen, zeg hem daarom dat je niet weg gaat voor hij je helpt. Zeg steeds "Fine." totdat hij 'wilt' helpen. Hij zal je nu vertellen over zijn vrouw Freda, hij wilt dat je naar haar toe gaat.
4. Ga naar het Noord-Westen tot de splitsing van het pad. Neem het pad naar het Westen en volg deze naar het Zuiden. Hier staat een huis, ga deze binnen en praat met Freda. Ga door alle chat-opties tot Freda vraagt of je haar Climbing Boots naar Dunstan kan brengen om deze te laten repareren, dan zal Freda in de tussentijd een kaart zoeken voor een andere doorgang naar de Death Plateau. Bied je hulp aan.

5. Breng Freda's Climbing Boots naar Dunstan. De snelste weg is om te teleporteren naar de Burthorpe Lodestone en dan naar het Noord-Westen van het Kasteel te gaan. Dit is waar je op de mini map het logo van de wapenwinkel ziet.

6. Praat met Dunstan. Hij zal spikes onder de boots doen.

7. Breng de Boots terug naar Freda. Zij zal je nu een kaart geven. Lees de map, nu zul je ontdekken dat het een kaart van de Grot is waar Sabbot woont. Ga dus naar de grot van Sabbot terug.

8. In de grot aangekomen hak je de stenen weg aan de westelijke kant van de grot. Ga naar binnen en baan je weg als volgt door de tunnel (in principe lijdt de weg zich vanzelf in de tunnel):

a. Ga naar het Zuiden en spring bij de cliff naar beneden;
b. Ga naar het Oosten en kruip door de Kloof;
c. Ga naar het Oosten en vervolgens naar het Zuiden, spring over de Spleet;
d. Ga naar het Zuiden en dan naar het Westen, slinger met het touw naar de overkant;
e. Ga naar het Westen en spring via de Stepping stone normaals naar de overkant;
f. Ga naar het Zuiden en kruip door de Kloof;
g. Ga naar het Zuiden en klim  de Oostelijke rotswand op;
h. Verlaat de tunnel via het gat in de Oostelijke rotswand.

9. Hier staat een Troll die "The Map" heet, praat met hem en zeg "Prepare to die, Troll!". Dood de Troll en ga terug naar Commander Denulth om hem de nieuwe route naar de Death Plateau te vertellen. Je krijgt een Cutscene te zien. Als deze afgelopen is praat je nogmaals met de Commander.

Gefeliciteerd! Quest Voltooid!


Reward:
- 1 Quest Point;

- 3x 100 XP in een skill naar keuze;
- De mogelijkheid om Climbing Boots te kopen;
- De mogelijkhid om Rock Climbing Boots te kopen;
- De mogelijkheid om Spiked Boots te maken;

- 2 Gratis keys voor Treasure Hunter.
© 2021 - Uruk Hai Gaming
RuneScape is © 1999-2021 JaGeX Ltd.
Terug naar de inhoud