Cook's Assistant - Fun Dippers - Officiële Nederlandstalige RuneScape Fansite

Fun Dippers
Your RuneScape Source!
.NL
Ga naar de inhoud


Cook's Assistant

Moeilijkheid:Beginner.
Lengte:Kort.
Eisen:Geen.
Benodigdheden:- Bucket (tijdens de quest te krijgen);
- Pot (tijdens de quest te krijgen).
Startpunt:Praat met de kok in Lumbridge Castle (Cook).


1. Praat met de kok in Lumbridge Castle en vraag wat er mis is. Hij zal je uitleggen dat hij vergeten is de ingredienten te kopen voor de cake die hij moet maken voor de verjaardag van de Duke. Hij vraagt of jij hem kunt helpen de ingrediënten te verzamelen. Accepteer de Quest.

2. Begin met het verzamelen van de ingrediënten. Hieronder staat per ingrediënt wat je moet doen en tevens staat er een kaart aan het eind van de guide:

 • Extra fine flour:
  Pak in de keuken van Lumbridge Castle een Pot als je deze nog niet hebt. Verlaat het kasteel en volg het pad naar het Noorden en ga aan het eind met de bocht mee naar het Westen, tot je bij een graanveld met windmolen komt. Pak wat graan uit het veld en ga daarna de molen binnen.

  Praat in de molen met Millie Miller en vertel haar dat je het beste meel moet hebben voor een verjaardagstaart voor de Duke. Neem daarna de trap naar de bovenste verdieping van de molen.

  Gebruik je graan op de Hopper en haal de hendels over. Ga terug naar de begane grond van de molen en vul je pot met de extra fijne meel.

 • Super large egg:
  Ga nu naar de boerderij ten Zuiden van de molen en pak daar een Super large egg van de grond. Als deze daar niet ligt, wacht dan even tot deze verschijnt.

 • Top-quality milk:
  Loop naar het oosten en steek de rivier over via de brug. Volg het pad richting het noorden totdat je bij een weiland met koeien komt. Ga door de poort naar binnen en loop iets naar het Noorden tot je een Prized dairy cow ziet. Klik met je rechter muisknop op haar en kies de Milk optie. Je hebt nu je Top-quality Milk.

3. Ga nu je alle drie de ingrediënten hebt terug naar de kok in Lumbridge Castle. Hij zal de ingrediënten aannemen en je een beloning geven.


Gefeliciteerd! Quest Voltooid!


Reward:
- 1 Quest Point;

- 300 XP in Cooking;
- 500 Coins;
- 20 Sardines;
- Toestemming om het Fornuis in de keuken van Lumbridge Castle te gebruiken;

- 2 Gratis keys voor Treasure Hunter.
© 2021 - Uruk Hai Gaming
RuneScape is © 1999-2021 JaGeX Ltd.
Terug naar de inhoud