Another Slice of HAM - Fun Dippers - Officiële Nederlandstalige RuneScape Fansite

Fun Dippers
Your RuneScape Source!
.NL
Ga naar de inhoud


Another Slice of H.A.M.

Moeilijkheid:Gevorderd.
Lengte:Gevorderd.
Eisen:Quests:
- Death to the Dorgeshuun;
- The Giant Dwarf;
- The Dig Site.

Skills:
- 15 Attack;
- 25 Prayer.
Benodigdheden:- Lichtbron, bijvoorbeeld Bullseye Lantern;
- Ranged of Magic aanvallen;
- Armour.
Startpunt:Praat met Ur-Tag of de Dwarven Ambassador in Ur-Tag's huis in Dorgesh-Kaan.


1. Praat met Ur-Tag of Ambassador Alvijar. Je kunt ze vinden op de eerste verdieping van Dorgesh-Kaan, in Ur-Tag's huis. Ze vertellen dat de bouw van een verbinding tussen Dorgesh-Kaan en Keldagrim is stilgelegt voor archeologisch onderzoek. Je zult aanbieden ze te helpen.

2. Ga door de deuropening in het Zuid-Westen van de tweede verdieping van Dorgesh-Kaan. Als je bij de tracks bent loop je naar het Zuiden, tot je bij een groep Goblins aankomt. Praat met Tegdak, die je zal vragen hen te helpen. Hij geeft je een Trowel en een Specimen brush.

3. Zoek in de tunnel naar stapeltjes met artefacts. Graaf deze op met je Trowel en breng de artefacts naar de schoonmaak tafels om de artefacts schoon te maken met je Specimen brush.

Herhaal dit tot je een Armour shard, Mace, Hatchet head, Shield fragment, Helmet fragment en een Sword fragment hebt gevonden.

4. Zanik zal de tekens op de fragmenten herkennen als de tekens die ook door de goblins boven de grond worden gebruikt. Tegdak zal alle symbolen identificeren en laat je dan de mace, vol met symbolen, meenemen naar de Goblin scribe.

5. Ga terug naar Dorgesh-Kaan en praat met Goblin scribe in de Council chamber, ten westen van Ur-Tag's huis. Helaas weet hij niet wat de symbolen betekenen, maar zegt dat de generalen in Goblin Village het misschien wel weten.

6. Zanik stelt voor om naar Oldak te gaan voor een Goblin Village sphere en een Dorgesh-Kaan sphere, zodat je niet heen en weer hoeft te lopen.

7. Praat in Goblin Village met General Bentnoze of General Wartface. Je krijgt een cutscene te zien, waarin je alles over de symbolen, de geschiedenis van de Dorgeshuun te weten komt. Ook zal blijken dat Zanik de 'Chosen Commander' is. Dan komen er een aantal H.A.M. snipers die een paar van de goblins vermoorden.

8. Ga langs de Westelijke kant van het huis om de arrows te ontwijken en klim de ladder in het Zuid-Westen op om de H.A.M. snipers te bereiken. Als je boven bent, moet je je achter de kratten verstoppen. Vermoord de H.A.M. Archer en H.A.M. Mage (beide level 30) met Magic of Ranged.

Het is het best om ze één voor één te vermoorden. Ontwijk hun aanvallen door je weer snel achter de crates te verstoppen.

9. Sigmund zal nu verschijnen en Zanik ontvoeren. De Goblin Generals zullen je de Ancient Mace teruggeven, die kan later nog van pas komen. Verder zullen zij ook hun beste leger samen met Sergeant Mossfists en Sergeant Slimetoes met je mee sturen. Het is de bedoeling da je hen in de Lumbridge Swamps ontmoet.

10. Teleporteer naar Lumbridge en loop naar het Zuiden, naar de Lumbridge Swamps. Bij de ingang naar de Lumbridge Swamp Dungeon, zul je de twee sergeanten zien staan. Ga de dungeon binnen.

11. Je krijgt eerst een cutscene te zien. Daarna is het aan jou om door de gangen te komen, zonder door de guards te worden gezien.

  • Ren naar de eerste hoek en zeg tegen de sergeanten dat ze moeten wachten;
  • Ga door de deur in het noorden en wacht tot de guards met de Sergeanten vechten;
  • Verlaat de kleine kamer en ren naar de volgende hoek;
  • Lok de twee overgebleven guards naar de Sergeanten;
  • Als alle guards met de Sergeanten in gevecht zijn, ga je de ladder aan het eind van de tunnel af.

12. Eenmaal de ladder af zie je Sigmund (Level 70), die probeert de trein over Zanik heen te laten rijden. Je zult met Sigmund moeten vechten. Draag de Ancient Mace en begin het gevecht. Wanneer Sigmund zijn Prayer gebruikt, moet je de special attack van de Ancient Mace gebruiken. Als de prayers uit zijn, kun je je eigen wapens gebruiken om Sigmund te doden.

De spcial attack van de Ancient Mace, Favour of the War God, kan gevonden worden tussen de constitution abilities.

11. Maak Zanik los en je zult zien dat de trein jullie net mist. Je krijgt nu een cutscene te zien van de opening van de spoorlijn.


Gefeliciteerd! Quest voltooid!

Reward:
- 1 Quest Point;

- 3.000 XP in Mining;
- 3.000 XP in Prayer;
- Ancient Mace;
- Toegang tot de Dorgesh-Kaan - Keldagrim trade route;
- Moglijkheid om Goblin village spheres te kopen;

- 2 gratis keys voor Treasure Hunter.
© 2021 - Uruk Hai Gaming
RuneScape is © 1999-2021 JaGeX Ltd.
Terug naar de inhoud