Animal Magnetism - Fun Dippers - Officiële Nederlandstalige RuneScape Fansite

Fun Dippers
Your RuneScape Source!
.NL
Ga naar de inhoud


Animal Magnetism

Moeilijkheid:Gevorderd.
Lengte:Kort.
Eisen:Quests:
- The Restless Ghost;
- Ernest the Chicken;
- Priest in Peril.

Skills:
- 15 Thieving;
- 18 Slayer;
- 19 Crafting;
- 30 Ranged;
- 35 Woodcutting.
Benodigdheden:- 20 Ecto-tokens;
- Ghostspeak Amulet;
- Hammer;
- Mithril Hatchet;
- 5 Iron Bars;
- Holy Symbol;
- Hard Leather;
- Polished Buttons.
Startpunt:Praat met Ava in de Draynor Manor om de Quest te starten.


1. Praat met Ava in de Westelijke kamer van de Draynor Manor, op de begane grond. Trek aan de hendel (de candle) om de deur te openen. Accepteer de Quest.

Undead Chickens
2. Ava wilt dat je twee Undead Chickens voor haar gaat halen. Ga naar de boerderij in Mort Myre, deze staat ten Westen van de Ectofuntus. Praat hier met Alice.

3. Alice verteld je dat je met haar dode man moet praten. Om dit te kunnen doen heb je een Ghostspeak Amulet nodig. Doe deze om en praat met de geest in het Westelijke stuk van de Boerderij.

4. Praat erna weer met Alice - Praat met de man - Praat met Alice - Praat met de man en praat voor de laatste keer weer met Alice. Je stelt voor om een aangepaste Ghostspeak amulet voor Alice te maken, zodat zij zelf met haar man kan praten.

Aangepaste Ghostspeak Amulet
5. Ga naar het huisje ten Oosten van de Slayer Tower en praat met de "Old Crone". Ze zal je vragen om met haar te praten met je Ghostspeak amulet aan en met wat vrije inventory plaatsen. Je krijgt nu een Crone-made Amulet.

6. Ga terug naar de Boerderij en praat met de man van Alice. Je krijgt een Cut Scene te zien.

7. Je kan bij de man nu Undead Chickens kopen voor 10 Ecto-tokens per stuk. Koop er dus twee voor Ava, en als je het leuk vind kan je er ook een voor jezelf kopen (heb je wel meer ecto-tokens nodig).

De Magneet
8. Praat, met de Undead Chickens bij je, met Ava in de Draynor Manor. Ze wilt dat je met de Witch gaat praten, in een kamer ten Noord-Oosten van Ava's kamer.

9. De Witch zal je om 5 Iron Bars vragen. Als je deze in je inventory hebt, kun je meteen weer met de Witch praten om ze te geven. Nu wilt ze dat je de Selected Iron die je van haar hebt gekregen bewerkt in de mijn ten Noord-Oosten van Rimmington.

10. Ga naar de mijn en zorg dat je met je gezicht naar het Noorden staat. Bewerk de Selected Iron door erop te klikken. Breng deze naar Ava.

De Boomtakken
11. Ava wilt nu dat je de takken hakt van zo een boom bij DSraynor Manor, die mensen aanvalt. Dit moet je doen met een Mithril Hatchet of beter.

12. Als je de boom probeert om te hakken, lukt dat niet. Je Hatchet weerkaatst gewoon tegen de boom. Ga terug naar Ava en vertel dit.
13. Ava zal je naar Turael sturen, de Slayer Master in Taverley. Je kunt hem vinden ten Noord- Oosten van de brug in het Zuidelijke gedeelte van Taverley.

14. Turael wilt je wel een blessed hatchet geven om de bomen om te hakken, maar daar moet je hem wel een Mithril Hatchet en een Unholy Symbol voor geven. Geef dit, je hebt nu een Blessed Hatchet.

15. Probeer om nieuw de bomen te hakken. Soms moet je meerdere keren proberen, maar uiteindelijk krijg je de Undead twigs.

Research Notes
16. Praat nu je de Undead Twigs hebt weer met Ava. Zij zal je haar Research Notes geven. Het is aan jou om deze Notes te vertalen. Dit vertalen doe je door de Tweede, Vijfde en Negende rondjes groen te maken, en de andere rood.

17. Praat weer met Ava en je zult een Pattern van haar krijgen. Pak je Buttons en Hard Leather, en gebruik de Pattern op de Leather. Je hebt nu een Container.

18. Praat weer met Ava, ze zal je nu een Ava's Attractor of Ava's Accumulator geven (afhankelijk van je Ranged level).


Gefeliciteerd! Quest Voltooid!


Reward:
- 1 Quest Point;

- 2.500 XP in Woodcutting;
- 1.000 XP in Crafting;
- 1.000 XP in Slayer;
- 1.000 XP in Fletching;
- Ava's Attractor of Ava's Accumulator;
- Blessed Hatchet.

- 2 Gratis keys voor Treasure Hunter.
© 2021 - Uruk Hai Gaming
RuneScape is © 1999-2021 JaGeX Ltd.
Terug naar de inhoud