All Fired Up - Fun Dippers - Officiële Nederlandstalige RuneScape Fansite

Fun Dippers
Your RuneScape Source!
.NL
Ga naar de inhoud


All Fired Up

Moeilijkheid:Beginner.
Lengte:Kort.
Eisen:Quest:
- Priest in Peril

Skills:
- 43 Firemaking
Benodigdheden:- Tinderbox;
- 45 logs (maakt niet uit welke, 45 van hetzelfde type)
Startpunt:Praat met King Roald in het kasteel van Varrock.


1. King Roald zal vertellen dat de Wilderness en Morytania een steeds grotere bedreiging worden en wilt zijn volk tgen deze bedreigingen beschermen. Hij heeft een Netwerk van Beacons laten bouwen, die elkaar kunnen signaleren als er gevaar dreigt. King Roald wil alleen zeker weten of dit daadwerkelijk zo goed werkt als hij hoopte. Hierbij heeft hij jou hulp nodig. Accepteer de Quest.

Neem bij het volgende stuk de logs mee. Het is aangeraden een Beast of Burden met Logs mee te nemen, zodat je alles meteen kan afhandelen.

2. Praat met Blaze Sharpeye, de Beacon keeper op de Silvarea Mountain bij de River Salve, ofwel de Beacon keeper die je op de berg kan vinden bij Peterdomus, de tempel achter het hek ten Oosten van het Earth altar.

3. Blaze Sharpeye zal je verdere uitleg geven over het Beacon Network. Als je hier meer over wilt weten, lees dan rustig wat hij verteld, zo niet, kan je gewoon door klikken. Gebruik nu 20 Logs op de Beacon naast Blaze Sharpeye.

4. Ga nu naar Squire Fyre, een andere Beacon Keeper. Zij is te vinden ten westen van de Odd Old Man, bij de Limestone Mine, iets ten Westen van je. Praat met haar, lees alles of sla alles over, dat is aan jou en doe je logs op de Beacon bij haar.

5. Ga terug naar Blaze Sharpeye, steek de Beacon aan, ren naar Squire Fyre, steek daar ook de Beacon aan, ren weer terug naar Blaze Sharpeye en praat met hem. Hij zal je vertellen dat zijn fire uit aan het gaan is, doe vijf extra logs op zijn Beacon zodat deze door kan branden. Praat weer met hem en hij zal je vertellen dat de test succesvol was.

6. Ga naar King Roald en praat weer over All Fired Up en neem je reward in ontvangst!


Gefeliciteerd! Quest voltooid!


Reward:
- 1 Quest Point;

- 5.500 XP in Firemaking;
- 20.000 Coins;

- 2 Gratis keys voor Treasure Hunter.
© 2021 - Uruk Hai Gaming
RuneScape is © 1999-2021 JaGeX Ltd.
Terug naar de inhoud